Van harte welkom.
Welkom bij de Stichting Diagnose Kanker mailgroepen. Waarschijnlijk bent u hier terecht gekomen omdat u op zoek was naar één of méér lotgenoten. Duizenden mensen hebben voor u ook de weg gevonden en krijgen en/of geven de elkaar de nodige steun.  Alle mensen hier weten immers heel goed wat het is om kanker te hebben of ‘n naasten te hebben met kanker. In de mailgroepen is het niet nodig om je te verontschuldigen, bijvoorbeeld omdat te moe bent of  ‘dat je het even niet meer ziet zitten’  Een half woord is vaak genoeg. Niet voor niets is onze slogan: ‘waar mensen samen gaan blijft niemand alleen staan.

Kan ik hier alle lotgenoten vinden?
Nee, niet altijd. Zeker als het om een zeldzame kankersoort gaat is de kans groot dat daar géén mailgroep voor is. Probeer het dan eens in de algemen mailgroep of op het SDK forum. In het forumkunt u een lotgenoten oproep plaatsen óf een oproep vinden. klik hier voor het SDK forum

Zonder goede afspraken lukt het niet
Met zo veel mensen bleek al snel dat wij het niet iedereen naar de zin kunnen maken. SDK heeft daarom spelregels opgesteld.zie het reglement. De stichting gaat er vanuit dat de deelnemers zich in de mailgroepen gedragen. Bedenk dat u te maken hebt met medepatiënten (vrijwilligers) die de mailgroepen allemaal mogelijk maken en daar veel tijd in steken.