Stans Koot –  SDK Erelid

Constance Stans Koot is op 15 november 2009 overleden, Stans was niet aleen een geweldige SDK moderator van diverse SDK mailgroepen, maar ook een van ondersteuners van SDK. Veel van wat  u nu ziet,  is financieel door haar mogelijk gemaakt.

Stans was iemand van weinig woorden, doe maar gewoon. Ook was zij niet gericht op materialisme. Geven lag haar zoveel beter. De door haar bedachte lijfspreuk is bij SDK nog vaak te horen, ‘waar mensen samen gaan blijft niemand alleen staan’.

Stans wilde ook geen credits voor alles wat zij deed, maar daar heeft zij nu weinig over te vertellen. Nu beslissen wij. Voor eeuwig is zij ons ere-lid

Wij verliezen in Stans niet alleen een enorme SDK fan, maar vooral een lieve vriendin.  Wij wensen haar vriendin  Marian alle sterke toe om dit verlies te dragen en wensen haar een voorspoedige ‘thuis reis’ zoals zij dat zo mooi aangaf kort voor haar sterven…Ik ga naar huis.

Stichting Diagnose Kanker

Tom en Tonia van der  Wal

http://www.condoleanceregister.com/Stans-Constance-Koot.html

stanskoot

Stans was één van de eerste SDK moderators en o.a. de bedenker van de mailgroep ‘creatief en ff wat anders’. Stans heeft altijd heel veel betekent voor SDK. Zij steunde velen met haar betrokkenheid als moderator van de borstkankergroep. Met haar grappige verhalen en vooral met haar nuchterheid.  Wij zullen haar erg missen.

Afscheid van Stans