Li Fraumeni symposium 13 december 2018

LI FRAUMENI SYMPOSIUM

Donderdag 13 december organiseert de Polikliniek Familiaire Tumoren van het Antoni van leeuwenhoek ziekenhuis een middagsymposium met als onderwerp het Li-Fraumeni syndroom (LFS), een zeldzaam erfelijk kankersyndroom. Bij het Li-Fraumeni syndroom komen verschillende tumoren voor, waaronder borstkanker, sarcomen en hersentumoren. Soms al op jonge leeftijd.

Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis is expertisecentrum voor Li-Fraumeni. Vanwege de betrokkenheid  van meerdere specialisten bij de zorg voor LFS Families, zullen tijdens het symposium diverse sprekers aan het woord komen.

De middag wordt georganiseerd voor LFS Families, huisartsen en andere zorgprofessionals betrokken bij de zorg voor LFS Patiënten en hun familieleden. Ook andere belangstellende zijn van harte welkom!

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Waar: Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis Amsterdam.
Plesmanlaan 121, 1066 CX Amsterdam.

Zie Flyer 

LFS Symposium LFS

 

 

 

By | 2018-12-09T16:41:11+00:00 oktober 29th, 2018|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Li Fraumeni symposium 13 december 2018

About the Author:

Samen met Tonia de oprichters van Stichting Diagnose kanker en het inloophuis Medemblik. Altijd klaar staan voor de patiënten, familie en naasten.