Mijn naam is Alex Moorlag, 40 jaar jong, vader van 2 dochters en uiteindelijk getrouwd met de liefde van mijn leven.

Een turbulent leven beschrijft het best mijn verleden.  Nu beleeft ieder wel wat maar helaas is mijn verhaal niets minder dan ongewoon of misschien wel te gewoon. Op 20 jarige leeftijd heb ik botkanker gehad en dat heeft me toch wel vervormd tot wat ik nu ben. Een survivor, een levensgenieter en iemand die altijd de lach in de traan zoekt.  Een éénbenige realist met een dromerige kant.  Humorist in een serieuze wereld. En uiteindelijk schrijver.  Nooit verwacht dat ooit te kunnen zeggen, ik een schrijver, auteur van iets vatbaars.

Van een boek. Van mijn ik..Mijn ik op papier en te lezen voor een ieder die mijn verhaal ook maar iets interessant vind. Ik hoop dat het kracht of rust, wat je dan ook maar nodig denkt te zijn, kan geven. Dat het je mag brengen wat je zoekt, al is het maar voor even, dat is een eer. http://www.alexmoorlag.nl/