Oproep jongeren voor Stichting Super Youth

Oproep jongeren voor Stichting Super Youth

Oproep jongeren voor Stichting  Super Youth

Mijn naam is Rebecca van Dijk, 24 jaar en sinds november ben ik bezig met mijn afstudeer-onderzoekstage voor mijn opleiding Communicatie- International Event, Music & Entertainment studies bij mijn eigen stichting Super Youth. Deze stichting heb ik opgericht toen ik 17 was en organiseert dagen om van te dromen voor kinderen en jongeren die kanker hebben of hebben gehad van 10 t/m 21 jaar in heel Nederland.

Binnen de stage die ik loop werk ik aan een naamsbekendheid-onderzoek om Super Youth nog beter op de kaart te zetten. Hiervoor ben ik vooral opzoek naar kinderen, jongeren en jong volwassenen die kanker hebben of hebben gehad van 10 t/m 25 jaar en woonachtig zijn in Nederland die mijn enquête willen invullen. Ouders van kinderen die ziek zijn of zijn geweest mogen hem ook invullen. Dit invullen duurt ongeveer 7 minuten en is geheel anoniem.

https://docs.google.com/forms/d/1sckpEHfbXUdtXdr6isA8FyAuJhBKiNRBE9QNzlU1ObA/viewform

Alvast heel erg bedankt, je helpt mij hier enorm mee:)

Liefs,

Deze oproep is door Stichting Diagnose kanker (SDK) en Inloophuis Medemblik geplaatst.

Door |2016-12-24T20:06:22+01:00februari 5th, 2016|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Oproep jongeren voor Stichting Super Youth

Share This Story, Choose Your Platform!

Over de auteur:

Samen met Tonia de oprichters van Stichting Diagnose kanker en het inloophuis Medemblik. Altijd klaar staan voor de patiënten, familie en naasten.

Recent Tweets

Ga naar de bovenkant