Er komt weer een nieuwe Super Youth dag aan!

Jazeker, je leest het goed! We gaan weer een hele fijne nieuwe Super Youth dag organiseren. Een heerlijke verwendag voor jongeren die kanker hebben of hebben gehad en een + 1. Vandaag start de aanmelding voor deze Verwendag:)

Wat: Verwendag
Voor wie: Jongeren die kanker hebben of hebben gehad tot 30 jaar en een + 1.
Wanneer: 10 Juni 2017
Tijd: 12:00 – 16:00
Waar: Inloophuis de Cirkel in Helmond

Deze verwendag organiseren wij in samenwerking met Face to Face visagie en Inloophuis De Cirkel in Helmond. Vandaar dat de maximale leeftijd iets hoger ligt dan bij onze andere activiteiten. Je mag ook een + 1 meenemen naar deze verwendag, dit kan je broer/zus, vader/moeder, vriend/vriendin of opa/oma zijn, dat mag je helemaal zelf weten.

Heb je een beperking of zit je in een rolstoel? Geen enkel probleem, deze dag bij Inloophuis De Cirkel is voor iedereen toegankelijk en er zal goede professionele begeleiding aanwezig zijn.

Wat gaan we tijdens de dag allemaal doen? Lekker genieten! Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes waar je bij aankomst van kunt genieten. Daarna kun je kiezen aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Er is een visagiste, nagelstyliste, haarstyliste en een masseuse aanwezig die voor je klaarstaan. Daarnaast kun je lekker creatief bezig zijn of genieten van heerlijke muziek.

Tijdens deze Verwendag zal er een fotograaf aanwezig zijn die sfeerfoto’s zal maken. Als aandenken aan deze gezellige dag krijg je een foto CD met alle foto’s die er tijdens de dag worden gemaakt en een afgedrukte groepsfoto thuisgestuurd.

Deelname aan een van onze Super Youth dagen is geheel kosteloos.

Er is tijdens deze dag plaats voor maximaal 15 jongeren met hun +1.

Aanmelden via : www.superyouth.nl 

Deze Verwendag wordt mede mogelijk gemaakt door: